Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup d’onze cooperants penedesencs ha participat en un intercanvi amb joves del Front Polisario

Membres de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès han participat aquest mes de gener en un projecte pedagògic i d’intercanvi amb UJSARIO, les joventuts del Front Polisario, als campaments de refugiats sahrauís.

El projecte ha consistit en l’organització d’activitats i jocs a la llar d’infants del campament de Hauza, amb nens i nenes de 3 a 5 anys. També van conèixer com s’organitzen els joves de la UJSARIO, es van allotjar en famílies sahrauís i van conèixer la realitat d’un campament de refugiats, la cultura i la història del poble sahrauí. Una de les participants en el projecte, la mestra i membre de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, Marta Fos, comentava les activitats que han desenvolupat aquests dies.

 

 

Fos comentava que és el segon any que es fa aquesta activitat, d’intercanvi i cooperació, i que la valoració des de l’ACAPS és positiva.

 

 

Aprofitant el viatge es van lliurar medicaments i ulleres cedides per òptiques, el CAP de Vilafranca i farmàcies de la comarca a l’hospital regional d’Smara. També van donar material esportiu a l’UJSARIO per a les seves activitats de lleure, cedit per Caixa Penedès i la Fundació Esportiva Athletic Vilafranca, i material pedagògic per a la llar d’infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: