Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà, uns 300 voluntaris recolliran ampolles de cava per millorar un poblat de leprosos al Senegal

Joves Cristians de Vilafranca porta 25 anys celebrant la Campanya de l’Ampolla i contribuint a ajudar el món amb els beneficis que obtenen de la venda de les ampolles buides de cava.

L’any passat, es van recollir 12.200 ampolles que van suposar un benefici de més de 10.000 euros i al llarg d’aquests 25 anys s’han obtingut 100.000 euros en total.

Mossèn Xavier Aymerich ha afirmat en una entrevista al magazín La Plaça que aquests 25 anys permeten comprovar que es mantenen fidels als objectius inicials i veure com s’ha anat creixent.

 

Els projectes beneficiaris al llarg d’aquests 25 anys han estat majoritàriament al Tercer Món i en segona instància, s’ha ajudat projectes del Quart Món.

Enguany, els beneficis de la Campanya de l’Ampolla es destinaran a la ONG Asociación para el Desarrollo Social-Siglo XXI que té delegació a Vilafranca. La ONG ha presentat un projecte per millorar les condicions de vida d’un poblat de leprosos, fundat el 1946, al Senegal.

Demà, entre dos quarts de 4 i les 7 de la tarda, uns 300 voluntaris recolliran les ampolles buides de cava. Des de Joves Cristians demanen que per facilitar la feina es baixin a l’interior del portal de cada bloc de pisos. Aquells que tinguin més de 200 ampolles poden portar-les directament a la FECA o avisar perquè un equip especial les reculli demà al matí.

Si dissabte a dos quarts de 8 del vespre no han passat a recollir-vos les ampolles pel vostre carrer, podeu avisar al telèfon 676 19 83 74.

 

Avui a les 9 del vespre tindrà lloc una pregària jove a la cripta de Santa Maria destinada a preparar aquesta acció solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: