Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge es presenta el grup de teatre de carrer del GEP

Aquest nou grup teatral, anomenat Els Trobadors, farà la seva primera actuació diumenge a la tarda en el marc de les Festes de Sant Raimon. El seu objectiu com a grup de teatre de carrer és fer espectacles on la posada en escena i els elements visuals tinguin un paper dominant.

<h1>La idea de crear Els Trobadors &eacute;s del F&egrave;lix Casanellas i el Gerard Fernández, monitors del segon torn de col&ograve;nies de Penyafort, que arran de preparar una intervenció teatral en la qual feien de trobadors van decidir tirar endavant amb el grup. F&egrave;lix Casanellas</h1>&nbsp;

Els trobadors est&agrave; format per una vintena de monitors del GEP, 15 dels quals són actors, de 18 a 25 anys. La majoria no tenen experi&egrave;ncia pr&egrave;via, excepte per haver participat en els Pastorets de petits.

Per debutar, el grup de teatre de carrer del GEP ha escollit una versió de La can&ccedil;ó de Nadal de Charles Dickens, una versió adaptada als temps moderns d&rsquo;aquest cl&agrave;ssic nadalenc amb la que volen traslladar la m&agrave;gia de la hist&ograve;ria a peu de carrer, per tal que el públic pugui sentir-se part de l&rsquo;espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: