Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alternativa Independent per Santa Fe satisfeta per la sentència que anul·la les normes subsidiàries

La formació, que disposa de 3 regidors a l’Ajuntament de Santa Fe, fa aquest vespre un acte informatiu amb els veïns del municipi per explicar-los els motius que han portat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a dictar la sentència contraria a les normes subsidiàries que des de fa 6 anys volia impulsar l’equip de govern i a la qual Alternativa i alguns veïns s’han oposat.

Un dels regidors d’Alternativa per Santa Fe, Raimon Olivella, ha comentat a la nostra emissora que la sentència representa la nul·litat total de les normes. Ha remarcat també Olivella que aquest fet, en contra del que va explicant l’equip de govern, no afecta al futur del municipi. Fins ara no hi havia normes subsidiàries, i ara tampoc ni ha, per tant Olivella considera que tot queda igual que en aquests darrers 6 anys, quan es va presentar el recurs.

 

Des d’Alternativa consideren que el creixement de Santa Fe continuarà al mateix ritme que fins ara, però que s’ha aturat el que pretenia l’equip de govern de CiU, que encapçala Marcel Surià, i que proposava fer més de 200 nous habitatges al municipi. A partir d’ara, el grup de l’oposició espera que el govern els cridi per tornar a plantejar aquestes qüestions.

 

Olivella però ha deixat clar que consideren que l’actual alcalde no està legitimat per conduir aquest procés, després que s’entestés en mantenir la proposta ara rebutjada.

 

Olivella ha remarcat que el seu grup va presentar un contenciós administratiu contra la comissió d’urbanisme de la Generalitat, que és qui va aprovar les normes subsidiàries que convertien sòl d’especial protecció en sòl urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: