Divendres, 31 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les AVV de Vilafranca lliuren més de 1.000 per a la reconstrucció de Puerto Cabezas

Les Associacions de Veïns de Vilafranca recullen més de 1.000 euros per a la reconstrucció de Puerto Cabezas després del pas de l’huracà. El lliurament dels diners es va fer ahir al saló de plens de l’ajuntament.

La coordinadora d’associacions de veïns de la vila va lliurar ahir 1.150 euros als representants de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas. Aquests diners es van recollir el passat 24 de novembre en una festa solidària organitzada per les mateixes associacions amb l’objectiu de recaptar recursos per destinar-los a la reconstrucció de Puerto Cabezas després del pas de l’huracà Fèlix. La festa va comptar amb una alta participació i va ser tot un èxit. Per això, el representant de la coordinadora d’associacions de veïns Diego Teruel agraïa la participació a tothom. També des de l’Associació d’amics de Puerto Cabezas mostraven la seva satisfacció pel bon resultat de la iniciativa. Ramon Carbonell comentava que aquesta aportació se suma a moltes altres i tots els recursos que s’han aconseguit es destinaran a projectes concrets.

La regidora de Cooperació Lourdes Sánchez destacava que iniciatives com aquesta demostren que Vilafranca és una ciutat solidària i que s’interessa per la situació de la seva ciutat agermanada.

Durant l’acte d’ahir també hi va haver un record per a Alex Lucer, tinent d’alcalde de Puerto Cabezas, que va morir el passat 29 de novembre a causa d’un accident de trànsit. Alex Lucer va ser a Vilafranca al mes d’octubre amb motiu de la celebració de la Festa de la Solidaritat, dedicada aquest any a recollir fons i sensibilitzar sobre la situació del municipi nicaragüenc, agermanat amb Vilafranca, després del pas de l’huracà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: