Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa vilafranquina Contorni Caoland acull els membres del equip nacional de gelateria

Des de fa alguns dies els components de l’equip nacional que participarà en el campionat mundial de gelateria que es celebrarà el gener a Itàlia estan preparant-se a les instal·lacions de l’empresa vilafranquina Contorni Caoland.

Com comentava el gerent de l’empresa, David Boada, han aconseguit reunir els millors professionals del mon de la gelateria i de la pastisseria per tal que practiquin i posin a punt els elements que han de servir per participar en els diferents campionats. La intenció és també promoure la competitivitat en aquests àmbits.

Els quatre components de l’equip de gelateria estan doncs aquests dies treballant per tal d’acabar de compondre el que seran els elements que es poden presentar en el concurs mundial. Un tipus de proves que faciliten també que després apareguin al mercat nous sabors i productes que s’experimenten i desenvolupen en els campionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: