Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Pessebristes de Vilafranca ultima aquests dies el muntatge de la seva exposició

Tot i que ja fa mesos que hi treballen, aquesta setmana els membres de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca han començat ja a instal·lar i fer el muntatge del que ha de ser l’exposició d’enguany dels seus diorames a la capella de Sant Pelegrí.

Com comentava el president de l’Associació, Josep Anton Plans, és un dels moments que més els satisfà de tot el procés d’elaboració dels seus diorames.

 

Aquesta exposició, que s’ha anat fent en diferents espais, és una tradició nadalenca que l’Associació du a terme des de fa més de 24 anys en la seva segona etapa. Però una tradició encara més antiga és el concurs de pessebres populars que organitza Òmnium Cultural, i en que els membres de l’Associació fan de jurat. És una activitat que no està del tot lligada amb ells, però amb la que tenen molta relació.

 

En l’edició d’enguany de l’exposició de l’Associació hi haurà 16 diorames, més el pessebre popular. Obrirà portes aquesta propera setmana i es podrà visitar durant totes aquestes festes a la capella de Sant Pelegrí.

 

Els membres de l’Associació son majoritàriament veterans, i recorden que estan oberts a noves incorporacions de persones que vulguin compartir aquesta il·lusió per els diorames i els pessebres. Es reuneixen, un cop passen aquestes dates de Nadal, al carrer de la Font, als Claustres de la Trinitat, tot els dijous a partir de les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: