Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agència Catalana de l’Aigua participarà en la millora de la xarxa d’Aigües de Vilafranca

L’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca i l’Agència Catalana de l’Aigua han signat un conveni de col·laboració, en virtut del qual l’ACA es compromet a finançar el 30% del cost d’un projecte de millora de la xarxa d’abastament d’aigua que gestiona Aigües de Vilafranca.

Aquest projecte té com a objectiu primordial el reforç de l’actual sistema de transport d’aigua des del dipòsit principal, situat a la muntanya de Sant Pau, cap a la xarxa de subministrament de Vilafranca.

La millora comporta la instal·lació d’una nova canonada de 400 mm de diàmetre i de 3,2 km de llargada entre el dipòsit principal i la xarxa de distribució, la qual cosa permetrà diversificar els punts d’abastament. D’aquest projecte també se’n beneficiaran diversos municipis com Les Cabanyes, Pacs, Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Vilobí, els quals també reben el subministrament d’Aigües de Vilafranca.

L’obra està pressupostada en prop de 800.000 euros i l’ACA n’assumeix gairebé un 30% del cost. Els treballs tindran una durada prevista d’uns 9 mesos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: