Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP es marca com a prioritats l’extensió de la xarxa telemàtica i la millora dels polígons

Aquests són els dos reptes prioritaris pel 2008, després d’haver assolit en els darrers 5 anys altres qüestions com la millora del subministrament elèctric de l’Alt Penedès, oferir una formació de qualitat al territori o convertir-se en interlocutor del món empresarial davant l’Administració.

Ahir al migdia, la inauguració de la nova seu de la UEP a Vilafranca, que ha comptat amb un centenar d’assistents i ha estat presidida per l’alcalde Marcel Esteve, ha servit per fer balanç i fixar nous objectius.

El president de la UEP, Albert Calzada, ha explicat que ja han iniciat negociacions amb Telefónica per aconseguir que la xarxa telemàtica arribi a totes les empreses de l’Alt i el Baix Penedès.

Un altre dels objectius de la UEP per a l’any vinent és aconseguir 500 associats directes. Ara tenen 400 socis directes i més de 300 indirectes.

L’estrena de la seu coincideix amb el cinquè aniversari de la UEP que, segons els seus responsables, està consolidada, s’ha convertit en una interlocutora útil i necessària davant l’Administració i participa en tots els fòrums on es decideix el futur del Penedès.

El president de la UEP ha qualificat el Penedès de “territori potent” i ha destacat la bona relació que mantenen empreses i entorn.

Calzada ha batejat la nova seu com a “Casa de les empreses” i ha parlat de pas endavant molt important. El nou local de la UEP, a l’Avinguda de Barcelona número 89, té més de 200 m2 i compta amb una sala de conferències, amb capacitat de fins a 60 persones, i una sala de reunions amb una vintena de places dotades amb aparells de projecció audiovisual a disposició dels socis, així com també despatxos amplis per al personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: