Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El baròmetre de la comunicació i la Cultura certifica el setmanari La Fura com el gratuït més llegit

Aquest matí s’ha fet la presentació a Vilafranca del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, que realitza la Fundació d’Audiències de la Comunicació i la Cultura. La presentació s’ha fet a l’Alt Penedès coincidint amb els 25 anys del setmanari La Fura.

<p align="left">La gerent de la Fundació, S&ograve;nia Palau, ha remarcat que l&rsquo;estudi que ells realitzen &eacute;s l&rsquo;únic que permet con&egrave;ixer dades fiables a nivell comarcal, ja que els grans estudis d&rsquo;audi&egrave;ncies de mitjans concreten com a molt a nivell provincial. A la comarca s&rsquo;han fet unes 450 entrevistes al llarg de l&rsquo;any per recollir informació sobre les audi&egrave;ncies dels mitjans de comunicació que tenen pres&egrave;ncia a la comarca.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">L&rsquo;editor de La Fura, Alfons Udina, el promotor de la presentació a la comarca d&rsquo;aquest estudi, recordava que ja s&rsquo;havien donat a con&egrave;ixer fa unes setmanes a Barcelona les dades generals de l&rsquo;estudi, per&ograve; que donat que es ressaltava un pes importat de la premsa comarcal i sobre tot de la gratu&iuml;ta era interessant fer aquesta presentació. A banda, evidentment de ressaltar els bons resultats del seu setmanari.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Segons les xifres que ha facilitat la Fura, i corresponents al bar&ograve;metre, te 70.000 lectors entre l&rsquo;Alt, Baix Pened&egrave;s, Garraf i l&rsquo;Anoia. D&rsquo;aquests, 44.000 son de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s, i 16 del Baix Pened&egrave;s.

<p align="left">Amb aquestes xifres, La Fura &eacute;s el setmanari gratu&iuml;t m&eacute;s llegit a Catalunya i el segon setmanari en catal&agrave;, per darrera d&rsquo;El 9 Nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: