Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte tornarà a poder-se patinar al centre de Vilafranca amb la campanya del Centre Vila

La tradicional pista de gel que s’instal·la al centre de Vilafranca des de fa cinc anys, tornarà a funcionar a partir del dissabte i fins el 6 de gener, gràcies a la campanya de Centre Vila “Nadal centre vila, Nadal sobre gel”.

El president de Centre Vila, Joan Solà, remarcava que aquesta activitat representa un gran esforç tant de feina com econòmic per a l’associació, però que cada any tiren endavant amb ganes i il·lusió ja que s’ha convertit pràcticament en una tradició d’aquestes dates a la vila.

Pel que fa a la pista que començarà a funcionar de cara al públic el dissabte, hi ha novetats com ara les mides, guanyant 20 metres quadrats més; o el sistema de refrigeració.

 

Solà insistia en aquesta qüestió, i remarcava que a més es mirarà de tenir la maquinària parada als vespres, per evitar possibles problemes de sorolls als veïns, com per estalvi energètic.

A l’igual que en les altres edicions, les botigues Centre Vila repartiran també vals de regal de 10 minuts de patinatge a la pista entre els seus clients.

Divendres i com a inauguració, a 2/4 de 9 del vespre hi haurà un partit d’hoquei gel amb l’equip cadet del F.C. Barcelona; i l’actuació de patinatge artístic sobre gel amb la patinadores del club blau-grana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: