Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, a Cal Bolet, arriba Unes Veus amb Pablo Derqui, premi butaca al millor actor 2007

El Teatre Municipal Cal Bolet tanca el primer trimestre de programació d’espectacles professionals d’aquesta temporada amb l’obra Unes Veus, un retrat colpidor sobre les malalties mentals i la inquietud en una fragmentada comunitat urbana.

Dirigida per l’actriu Marta Angelat, que ha assumit el paper de directora per segona vegada, està protagonitzada per Pablo Derqui (l’Enric de Ventdelplà), guardonat recentment amb un premi butaca al millor actor protagonista per la seva interpretació en aquesta obra.

Commovedora i còmica alhora, Unes Veus és una obra sobre els borrosos límits del "seny", sobre la impossibilitat de viure en la “normalitat” i sobre les dificultats que té la nostra societat per integrar aquells que escapen d’ella, com ens ha explicat al magazín La Plaça, l’actor Pablo Derqui.

 

A Unes Veus, cinc personatges atrapats en el seu estrès emocional mostren cinc veritats, cinc vides, cinc formes d’experimentar el món. És en definitiva, una història de relacions addictives i ments fracturades. La visió d’una realitat quotidiana i de l’amor i la possessió, amb crítica social, però al mateix temps sentit de l’humor i tendresa segons Derqui.

 

A més d’un treball actoral d’allò més acurat, l’obra compta amb una escenografia i una il·luminació senzilles que acompanyen les escenes de forma molt efectiva. I la música, composada originalment pel grup Las Migas per aquest espectacle, és l’element unificador i es converteix en l’ànima dels personatges. Una música visceral i evocadora que serveix també de coixí dels múltiples canvis.

Unes Veus es podrà veure aquest diumenge a Cal Bolet, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet. Els preus van dels 8 als 15 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: