Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una prova monogràfica per promocionar el bulldog anglès

El Club Espanyol del Bulldog Anglès va organitzar ahir a Vilafranca una de les proves monogràfiques nacionals per promocionar la raça. El guanyador va ser l’actual campió mundial, un gos de dos anys i mig anomenat Dracomalfoi

Amb la idea de protegir, difondre i millorar la raça, l’agost del 1985 es va fundar el Club Espanyol del Bulldog Anglès. Aquest club té la intenció de vigilar i controlar que es conservi l’estàndard d’aquesta raça a l’estat espanyol a través de diverses activitats. Per exemple, la organització d’exposicions i competicions d’alt nivell. Una d’aquestes competicions tenia lloc ahir a la zona esportiva de Vilafranca i reunia bona part dels millors exemplars d’aquesta raça de tot l’estat espanyol. La prova era un monogràfic de la raça i el guanyador passa a una nova fase amb altres races. A la prova, una sèrie de jutges valoraven l’aspecte del gos i si se cenyia o no als cànons del gos perfecte.El guanyador va ser el Dracomalfoi, un bulldog anglès de dos anys i mig que ja venia de triomfar a molts altres certàmens, inclòs el campionat del món. El seu propietari, l’Alfred, venia de Sevilla i patia perquè feia uns dies que el Dracomalfoi començava a mudar.

El Club Espanyol del Bulldog Anglès, a banda d’organitzar aquest tipus d’activitats, s’encarrega de que s’apliquin els valors promoguts per la Carta de Cria del Club i de la difusió entre els aficionats d’informació relativa a l’actualitat del món del bulldog.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: