Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martin Scorsese ret homenatge a Hitchcock en l’anunci de Freixenet

De petita obra d’art han qualificat el curt, aquells que ja l’han vist.  Ahir, Scorsese i Josep Lluís Bonet presentaven a Madrid La clau cap a la reserva, el curtmetratge de 7 minuts que el director nord-americà ha fet per a Freixenet. Basant-se en el curt, s’han extret espots de 20 segons que s’emetran per televisió i substituiran el tradicional anunci nadalenc de les bombolles.

En el curt, Scorsese reinterpreta a Hitchcock amb una estètica i música pròpies del mestre del suspens i amb elements de diferents pel·lícules seves que han esdevingut mítiques com Encadenados, Els ocells o Perseguit per la mort.

En el curt, el protagonista, el mateix Scorsese, descobreix un guió inèdit de Hitchcock i decideix rodar-lo.

Recordem que, com ja havíem explicat, les úniques condicions de Freixenet van ser que hi aparegués una ampolla de cava, un brindis i la paraula reserva en el títol.

Scorsese, que anteriorment només havia rodat 2 o 3 anuncis, es declara satisfet del resultat i afegeix que no sap si és art o no, però que ell sempre intenta fer art.

<a target="_blank" href="http://www.scorsesefilmfreixenet.com/" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">http://www.scorsesefilmfreixenet.com</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: