Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet farà el seu concert de Santa Cecília el 22 de novembre

El proper 22 de novembre se celebra arreu del món la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. L’EMM M. Dolors Calvet de Vilafranca se suma, com cada any, a les celebracions que, amb motiu d’aquesta festivitat, se celebren arreu del món i ho fa amb el primer concert públic que ofereix l’escola.

Les classes d’orgue s’imparteixen habitualment a l’orgue de l’església de la Trinitat. L’escola compta actualment amb 3 alumnes i el professor que les imparteix és Jonatan Carbó, organista habitual de la Vila. La utilització de l’orgue de la Trinitat ha estat possible gràcies a un acord entre l’Ajuntament i les parròquies de Vilafranca.

En aquesta ocasió el programa serà el següent: a l’orgue actuaran els alumnes Berenguer Montserrat, Jaume Sonet i Agnès Cuyàs interpretant Bach i J. Lemensl; el professor Jonatan Carbó, com a solista, interpretarà un Preludi i fuga de J.S. Bach i tocarà acompanyant a l’orgue a diferents instruments com gralla, flautes de bec amb Josep Cañaveras, i a l’alumne de cant Eduard Barrobés amb el Panis Angelicus de C. Franck. El duo de guitarres Pere Roig i Genís Laguna interpretaran dos valsos de F. Sors. Al violoncel l’alumna Clàudia Violan interpretarà un Preludi de la suite nº 2 de J. S. Bach. També hi haurà una actuació de dos duos de flauta travessera amb Laura Echevarria, Sara Cañaveras, i Foix Calvet interpretant diferents autors.

Quan acabi el concert es podrà fer una visita guiada a l’orgue.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: