Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní reconeix els mèrits de quatre esportistes d’hoquei de la vila

L’Ajuntament de Sant Sadurní va retre la setmana passada un reconeixement institucional a Jordi Aragonès, Eloi Mitjans, Oriol Pons i Berta Tarrida, quatre esportistes sadurninencs que excel·leixen en la pràctica de l’hoquei sobre patins. Aragonès, Mitjans i Tarrida són jugadors del Noia, mentre Pons juga actualment al Voltrega, i tots ells han obtingut uns grans resultats aquest 2007 representant a les seleccions catalana i espanyola.

Els tres homenatjats presents a l’acte –Oriol Pons estava entrenant a Voltrega i no va poder assistir-hi- van rebre una safata institucional amb el seu nom i un escut de solapa del municipi de mans de l’alcalde.

Jordi Aragonès Farrera va formar part de la Selecció Espanyola Juvenil d’hoquei sobre patins que va quedar campiona d’Europa el passat 3 de novembre a Nantes (França). Per la seva banda, Eloi Mitjans Cols i Oriol Pons Marqués, formant part de la Selecció Catalana, van ser sotscampions de la Copa Amèrica d’hoquei el mateix 3 de novembre a Recife (Brasil). Finalment, la jove jugadora de 15 anys Berta Tarrida, que ha tingut un 2007 molt brillant. El mes d’abril va ser campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola Sub 19 a Portugal, el maig va ser sotscampiona de la Copa Amèrica Femenina a Xile i el setembre, sotscampiona d’Europa amb la Selecció Espanyola absoluta a Alcorcón (Madrid).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: