Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i els Mossos presenten la campanya ‘A la vila, botigues més segures’

Prop d’una cinquantena de comerciants de Sant Sadurní van assistir dilluns al vespre a la presentació de la campanya “A la vila, botigues més segures” que acaben de posar en marxa la Regidoria de Governació de l’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra.

L’objectiu de la campanya, segons van explicar el cap de la Policia Local, Joan Garcia, i el cap de la comissaria dels Mossos a Sant Sadurní, Josep Maria Montero, és aplicar polítiques preventives en el tema de la seguretat. Una de les eines és la figura del policia de proximitat, una funció que ja ha començat a exercir Jesús Frias, un dels agents de la Policia Local, que patrulla a peu per tota la zona comercial de la vila i amb qui es pot contactar a través del telèfon 649 456 628. El seu horari és de 9 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda, i compte també amb suport de Marc Solé, responsable de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos.

Tant Garcia com Montero van insistir molt en la importància de la implicació dels botiguers per aconseguir prevenir furts i altres actes delicitius. Properament, està previst editar i repartir un tríptic informatiu de la campanya que recollirà totes un seguit de mesures preventives.

El cap de la Policia Local, el sotsinspector Joan Garcia, va explicar la implantació d’un sistema àgil d’informació als botiguers. Es tracta de l’enviament massiu de missatges al telèfon mòbil dels comerciants de la vila quan la Policia Local tingui constància que alguns lladres o estafadors estan actuant a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: