Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté el presumpte autor d’un delicte de violència de gènere

La intervenció es va produir passades les 4 de la tarda després de la trucada a la Policia Local d’una persona domiciliada al carrer Muralla dels Vallets, alertant que sentia crits provinents d’un edifici veí. La patrulla va comparèixer immediatament al llocs dels fets comprovant que efectivament se sentien clarament des del carrer els crits i plors d’una dona.

Després de trucar al timbre, va obrir la porta als agents una dona visiblement alterada, demanant socors i assenyalant l’home que es trobava al menjador del pis com l’individu que l’havia agredida. La dona va explicar que l’individu es trobava en estat ebri i que l’havia agredit en repetides ocasions, malgrat que requeia sobre ell una ordre judicial d’allunyament.

Després de comprovar a través dels Mossos d’Esquadra que efectivament l’ordre d’allunyament era vigent, els agents de la Policia Local van procedir a la detenció de l’home, amb inicials F.J., el qual va ser traslladat inicialment a les dependències policials i a continuació a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

La dona agredida va presentar la denúncia corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: