Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gimcana de tractors i intercanvi de plaques de cava a la Festa del most de La Ràpita

La trentaquatrena edició de la Festa del Most de La Ràpita continuarà fins el proper diumenge amb les activitats tradicionals. Ahir tenia lloc la gimcana de tractors i la trobada d’intercanvi de plaques de cava.

Aquest cap de setmana ha estat intens a La Ràpita amb la celebració de la trentaquatrena edició de la Festa del Most. La festa ha comptat amb diverses activitats com la sortida de la capta i el repartiment de programes de la festa. Però un dels plats forts tenia lloc diumenge al matí. Es tractava de la dotzena edició de la gimcana de tractors. El concurs tenia lloc al costat de la depuradora i començava després d’un bon esmorzar per a tots els participants.La gimcana es feia amb tractors amb remolc. Tot i que en edicions anteriors s’havia fet només amb tractor, es va preferir per fer entrar els remolcs perquè hi ha més seguretat.

A banda de la gimcana, a la plaça Ramon Cabré tenia lloc la onzena trobada de plaques de cava de La Ràpita. La trobada servia perquè els col·leccionistes de la zona poguessin intercanviar i adquirir noves peces per tal de completar les seves col·leccions.La festa del most de La Ràpita continua durant tota aquesta setmana amb activitats cada dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: