Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parc del Foix estrena un Centre de Documentació a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos

El centre s’ha ubicat a la Biblioteca dels Monjos pel fet de ser un dels municipis més importants que envolten el Parc i per disposar d’un equipament que ja té la funció de centralitzar la documentació que es genera, no només a nivell general, sinó sobretot, la de nivell local i comarcal.

El Consorci del Parc del Foix i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos havien signat, l’any 2005, un conveni de col·laboració per a la creació d’un centre de documentació del parc.

La necessitat de crear aquest centre venia motivada per tal de centralitzar tota la documentació que existeix sobre el Parc del Foix i el seu entorn i també aquella que es generi sobre temes culturals, científics i de gestió amb la finalitat de donar resposta a la creixent demanda per part d’estudiosos, investigadors i entitats educatives sobre diferents aspectes del Parc. El seu fons és heterogeni i inclou materials diversos: llibres, revistes, tríptics, mapes, vídeos o fotografies referents a l’àmbit d’actuació del Parc.

El nou centre de documentació està ubicat a la Biblioteca i es pot consultar els dimecres i dissabtes, de 10 a 2/4 de 2 del migdia, i de dilluns a divendres, de 2/4 de 4 a 2/4 de 9 del vespre.

El cat&agrave;leg es pot consultar tamb&eacute; a trav&eacute;s d&rsquo;Internet a l&rsquo;adre&ccedil;a: <a href="http://www.diba.cat/cdparcs">www.diba.cat/cdparcs</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: