Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu de Vilafranca tancarà portes a partir del desembre per tal d’afrontar la seva remodelació.

Al llarg d’aquest mes de novembre l’edifici del Palau que acull encara en aquests moments el Museu de Vilafranca, celebra una activitat que sota el nom de “A Palau, tanquem per obrir” pretén acostar l’actual fons del Museu del VI, el Vinseum, abans del seu tancament per fer les obres de remodelació.

La directora del Museu, Montserrat Iniesta, comentava que es vol donar l’oportunitat a tots els vilafranquins de poder veure per darrer cop el Museu tal i com l’han conegut sempre.

 

De fet, l’edifici del Palau com l’hem vist fins ara tancarà portes a primers de desembre i a partir d’aquí s’iniciarà un període de prop d’un any i mig en que s’han de fer les obres de millora. En aquest període de temps, els serveis i exposicions del Museu es podran veure de manera un xic més reduïda en l’espai que hi ha entre el Palau i la capella, en l’edifici de Cal Pa i Figues.

 

De moment el que es farà son un seguit de tertúlies a la Taverna de Cal Noi Noi al llarg d’aquest mes de novembre. La primera serà aquest proper divendres dia 9, que parlarà sobre si es pot conservar el passat. Les següents, també en divendres, tractaran sobre si tots som col·leccionistes i finalment sobre què és el que ens agradaria conservar de la nostra realitat quotidiana. Aquestes tertúlies es podran escoltar els dissabtes de 6 a 7 de la tarda a través de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: