Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat Labandera fa balanç del primer any del govern Entesa pel que fa a la comarca

El diputat socialista va fer balanç del primer any de govern d’Entesa sota la presidència de Jose Montilla. Roberto Labandera ha remarcat que ha estat un any positiu, marcat sobre tot per l’estabilitat política després del final del darrer mandat en que la discussió i aprovació de l’estatut així com les eleccions van marcar el ritme polític.

Labandera va recordar que en aquest darrer any s’han fet iniciatives legislatives importants com ara la llei d’obra pública, la llei de memorial democràtica i la llei de serveis socials que ha de complimentar la llei de la dependència. També ha destacat el pacte per l’habitatge i l’avenç en els serveis sanitaris.

Pel que fa a la comarca, el diputat ha remarcat que s’han fet en els darrers 12 mesos obres importants. Una política d’inversions que continua la política en matèria social de l’anterior govern de la Generalitat.

 

El diputat socialista apuntava també alguns del projectes de futur més proper, en quan a inversions, que s’han de desenvolupar a l’Alt Penedès. Destacava el tren orbital, que dimecres va veure les seves primeres tramitacions administratives, i també l’acabament de la C-15, que es podria licitar a la primavera del 2008.

 

Finalment va parlar de l’ampliació de dotació econòmica per el PUOSC, potenciant el suport als municipis; i els trams finals de la tramitació del Pla Director de l’Alt Penedès, que ha de ser una realitat el proper 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: