Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès inverteix més d’11 MEUR en un nou centre logístic a Sant Pere Molanta

L’entitat d’estalvis penedesenca ha iniciat la construcció d’un nou centre logístic al polígon industrial de Sant Pere Molanta, que preveu finalitzar l’octubre de l’any vinent.

Les noves instal·lacions ocuparan una superfície de 10.000 metres quadrats i tindran dues plantes. La part superior es destinarà a arxiu general de totes les empreses del Grup i la part inferior, servirà de plataforma logística i de distribució dels materials necessaris per a l’activitat diària de l’entitat.

El nou centre disposarà dels mecanismes més avançats de paquetització, paletització i reciclatge per a tota la documentació que gestiona Caixa Penedès i també estarà dotat de l’última tecnologia en matèria de seguretat.

Per la seva estratègica ubicació, a peu de la N-340 i a prop de la sortida de l’AP-7, aquestes instal·lacions es convertiran en el complement perfecte de la pròxima ampliació de l’edifici de Serveis Centrals, ubicat al Polígon de Mercaderies de Vilafranca. La creació del nou centre logístic dóna resposta a les actuals necessitats d’espai que s’han generat arran del creixement experimentat, en els darrers anys, per totes les empreses que conformen el Grup Caixa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: