Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agnès Simón serà la responsable de la imatge de la festa major 2008

La dissenyadora Agnès Simón serà l’encarregada d’idear tota la imatge gràfica de la festa major de Vilafranca 2008. Els administradors busquen una imatge unitària i que implica també la gent de fora de Vilafranca.

Agnès Simón serà la responsable de la imatge de la festa major de l’any que ve. Simón té una llarga experiència en el món del disseny gràfic i forma part de l’estudi Bildi Gràfics. Els administradors de la festa major 2008 volen donar aquest any una imatge unitària a la festa i per això van pensar que una sola persona se n’havia de fer càrrec. També posaven com a requisit que aquesta persona fos vilafranquina. Després de parlar-ne molt, els administradors es van decidir per Agnès Simón i ella els va presentar tot un pla de comunicació que, entre altres idees, destaca una festa oberta a tothom.La dissenyadora va elaborar un pla de comunicació exhaustiu sobre la festa major i va detectar certes mancances, sobretot pel que fa a que la imatge arribi també a les persones que no són vilafranquines. Segons Simón, calia pensar en molts aspectes abans de començar a idear la imatge i tenir clares quines són les necessitats comunicatives de la festa major de Vilafranca.

D’altra banda, Simón té previst que la seva campanya de comunicació sigui una mena d’iceberg, del qual, al principi, només veurem la punta i, després, anirem descobrint cada cop més.

A banda de presentar la responsable de la imatge gràfica de la festa major 2008, els administradors van anunciar que faran loteria del nen però que més endavant donaran la informació exacta per a tota la gent que en vulgui comprar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: