Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Solà realitza "El suplement"des de Vilafranca amb motiu del 25è aniversari del 3 de vuit

<p align="left">El programa &ldquo;El suplement&rdquo; de Catalunya R&agrave;dio es va despla&ccedil;ar a Vilafranca aquest dissabte, amb motiu del vint-i-cinqu&egrave; aniversari del setmanari &ldquo;El 3 de vuit&rdquo;.

Xavier Sol&agrave; va realitzar el programa des de l&rsquo;auditori del F&ograve;rum Berger Balaguer de Caixa Pened&egrave;s, a la Rambla de Nostra Senyora. A primera hora, es far&agrave; una fotografia del programa amb Quique Moya, conegut a la vila com &ldquo;el Quique dels Cavallitus&rdquo;. Xavier Sol&agrave; va parlar amb el director del &ldquo;3 de 8&rdquo;, Ricard Rafecas, sobre el quart de segle i els reptes de futur de la publicació.Al &lsquo;Complot dels oients a tres bandes&rsquo;, els oients havien d&rsquo;endevinar el municipi protagonista, d&rsquo;on venia la persona estrangera i quin era el plat escollit. En concret el municipi protagonista era Santa Margarida i els Monjos, representat pel seu alcalde Jordi Girona. Aix&ograve; va permetre que el programa es fes ress&ograve; de la descoberta dels documents sobre la hist&ograve;ria del Castell de Penyafort. Una descoberta casual, gr&agrave;cies a la visita d&rsquo;uns turistes nord americans. La persona estrangera era la Sutapa-Rani Sil, una nena d&rsquo;11 anys de Bangladesh, que estudia a l&rsquo;escola Doctor Samaranch dels Monjos i el plat era del restaurant Sant Josep, un gall rostit amb mel del Castell de Penyafort, que el periodista Josep Forns, col.laborador habitual del prigrama, va maridar amb un vi. &ldquo;El suplement&rdquo; de Catalunya R&agrave;dio &eacute;s el magazín radiof&ograve;nic que realitza Xavier Sol&agrave;, des de fa vint temporades. S&rsquo;emet dissabtes i diumenges, i combina entrevistes, reportatges, música, i la participació dels oients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: