Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola reactiva el grup de treball de seguiment de l’activitat de les pedreres

A petició d’un grup de veïns, amb àmplia representació dels nuclis d’Olèrdola, l’Ajuntament impulsarà la represa de l’activitat del grup de treball de pedreres que el Consell de Medi Natural va formar el passat mandat.

En reunió celebrada a principis d’octubre, els veïns van reiterar la preocupació, que l’Ajuntament comparteix, per les molèsties i impactes de les activitats extractives presents a Olèrdola.

L’Ajuntament també es va comprometre a divulgar la represa del grup de treball, estimular la participació de representants de tots els nuclis del municipi, posar a disposició del grup de treball les dades de seguiment recollides pels serveis tècnics municipals, així com a cercar l’assessorament d’experts.

Amb l’objectiu de tractar de forma global la problemàtica de les activitats extractives a Olèrdola, l’Ajuntament promourà la integració i comunicació del grup de treball de pedreres amb la Comissió de seguiment de l’activitat d’Uniland, a Daltmar, que preveu el conveni vinculat al nou POUM d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: