Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 60 expositors participen diumenge a Eco Sant Cugat, que potencia l´ús de càntirs i porrons

Els Amics de la Font del Cuscó, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, organitzen la 5ª Fira Mediambiental del Penedès, Eco Sant Cugat.

Conferències, exposicions i xerrades sobre aspectes mediambientals omplen d’activitat Sant Cugat des d’ahir i fins diumenge, el dia que se celebra la fira pròpiament dita amb expositors al carrer.

A les paradetes trobareu informació sobre energies renovables, productes per a l’estalvi d’aigua, mobilitat sostenible, inversió ecològica, construcció sostenible o productes ecològics entre d’altres.

Eva Gallego dels Amics de la Font del Cuscó explica que volen mantenir el nombre de 60 expositors, com l’any passat, però millorant la oferta.

 

Per tal de predicar amb l’exemple i no desbordar Sant Cugat, des de les 10 del matí de diumenge funcionarà una línia d’autobús gratuït. Aquest autobús sortirà cada hora des de diversos punts de Vilafranca fins a Sant Cugat i de Sant Cugat fins a Vilafranca, coincidint amb les mitges hores.

L’any passat, van visitar Eco Sant Cugat unes 3.000 persones. L’Eva Gallego explica que es tracta d’un públic variat.

 

Enguany durant la Fira Eco Sant Cugat faran campanya a favor de la utilització del càntir, el porró i el galet amb el lema Nosaltres som la solució ! i diumenge, totes les begudes se serviran en càntirs, porrons, galets i vasos reutilitzables.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: