Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lorenzo Quinn ha dissenyat el cartell de la 26ena. Setmana del Cava

El conegut escultor Lorenzo Quinn, fill de l’actor Anthony Quinn, ha estat l’encarregat de realitzar el cartell de la XXVI Setmana del Cava que es presentarà al públic el proper 20 de setembre, a la Torre Agbar de Barcelona.

Lorenzo Quinn va néixer a Roma el 1966 però va créixer a cavall dels Estats Units i Itàlia, on va introduir-se al món de l’art des de molt jove, primer en la pintura i més tard en l’escultura. Ha exposat arreu dels 5 continents les seves obres, entre les que destaquen l’escultura de Sant Antoni, encarregada pel Vaticà, que es pot contemplar a la basílica de

Sant Antoni de Pàdua i el seu projecte més representatiu, la Humanitat, un gegantí globus terrestre tridimensional format per 100 plaques que representen l’evolució de l’home.

Amb un dibuix molt personal i humà, Lorenzo Quinn ha il·lustrat el cartell de la XXVI Setmana del Cava i ell mateix n’explicarà el significat el 20 de setembre en l’acte de presentació, a la Torre Agbar.

La Confraria del Cava Sant Sadurní organitza la Setmana del Cava des del 1982 i ha aconseguit consolidar-la com un dels esdeveniments que més contribueixen a la promoció del cava i la seva cultura entre el gran públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: