Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca s’han traslladat al carrer Ferrers

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca es troba des d’avui a la nova seu a la planta baixa de l’edifici de Cal Mencia, al carrer dels Ferrers núms. 49-55.

 

 

L’espai disponible passa d’una superfície en l’antiga seu de Cal Cerer que no arribava als 100 m2 a una superfície d’uns 250 m2 en les noves dependències. D’aquesta manera es guanya amb amplitud d’espais tant per a l’atenció als usuaris com per al treball professional dels treballadors i les treballadores del servei. Les noves dependències de Serveis Socials al carrer dels Ferrers compten amb una sala d’espera, 6 despatxos per atendre els usuaris, despatxos per als professionals, 2 salers de reunions, un office i serveis adaptats per als usuaris i per a ús intern. La regidora de Serveis Socials, Teresa Tarrades, destacava que es notarà una millora tant per part dels usuaris com dels professionals que atenen el servei.

 

Les noves dependències permetran donar una major i més àgil qualitat en l’atenció que s’ofereix des del Departament de Serveis Socials i així com ampliar-ne la cobertura. L’horari d’atenció al públic a la nova seu de Serveis Socials serà el mateix que fins ara, és a dir, de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia. El telèfon del servei serà 93 892 03 66.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: