Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca faran assaigs especials avui i dilluns

Els Verds afronten aquests propers dies algunes de les cites més destacades de la temporada, com son les actuacions de la Festa Major de Vilafranca. Els responsables de la colla han preparat per tal d’acabar de polir les tres diades de finals d’agost dos assaigs especials que es faran a la plaça de la vila. Un serà aquest mateix vespre i l’altra el dilluns. Tots dos a les 10 del vespre.

Eric Esclassans, membre de l’equip de pinyes, folres i manilles dels Castellers de Vilafranca, comentava que la intenció és poder aplegar el màxim de castellers i simpatitzants per poder fer les proves definitives de cara als grans castells que es volen fer sobre tot per Sant Fèlix.

 

Els castells de cara a Sant Fèlix que preparen els verds son el de 3 de 10 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i agulla i el pilar de 8 amb folre i manielles. En l’assaig d’aquesta nit, la tècnica dels vilafranquins vol treballar sobre els castells amb manilles, el quatre amb agulla, el 5 de 9 i també la torre de 9. Dilluns el treball se centraria en el 3 de 10 amb folre i manilles.

A banda però, els Castellers de Vilafranca tenen aquest cap de setmana dues cites importants, com són les actuacions del Catllar i de l’Arboç. La intenció és fer-hi castells destacats; i a l’Arboç portar-hi algun castell de gamma extra.

 

 

Recte final doncs dels Castellers de Vilafranca de cara a preparar el que seran cinc actuacions importants. Dissabte al Catllar, diumenge a l’Arboç i la propera setmana dimecres, dijous i divendres dins dels diades de la Festa Major de Vilafranca.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: