Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els amants del ball folk han escalfat motors, abans de la FM, amb les classes del grup MAR

La pista de l’ escola Cristòfor Mestre ha acollit els dos darrers dijous un mini curs de ball folk a càrrec dels components del grup MAR, la Mònica, l’August i el Ricard.

Les danses tradicionals i populars catalanes tenen un públic fidel que ara per Festa Major tindrà la oportunitat de retrobar-se i practicar.

Un dels integrants del grup MAR, el Ricard Serra, explicava als nostres micròfons que les sessions que ofereixen van destinades a entendre la dansa i no són difícils de seguir.

 

Amb més participació en la primera sessió que en la de dijous passat, els aficionats al ball folk, ja fos per parelles o en rotllana, han après o perfeccionat els passos d’una polca, una jota i un xotis.

Serra es mostra esperançat que els seus alumnes hagin marxat amb unes bones nocions que els permetin ballar, tant al ball de gralles com al concert vermut.

 

Un any més, abans de la més típica, el grup MAR ha ofert dues sessions d’una hora i mitja de durada que han permès aprendre a col·locar mans i peus i passar una bona estona, al so de les danses tradicionals i populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: