Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent començaran les obres dels pisos tutelats per a la gent gran dels Monjos

La Generalitat realitzarà, aquest dijous al migdia, la signatura de l’Acta de comprovació de replanteig i l’inici de les obres de construcció de la primera promoció de pisos tutelats per a la gent gran que es fa a Santa Margarida i els Monjos.

Aquest tipus de promoció és totalment novedós a la comarca de l’Alt Penedès i gairebé a Catalunya, on s’han fet pocs habitatges d’aquestes característiques, ja que els habitatges a més de comptar amb suports de serveis i assistencials, estaran lligats a un centre de dia que es construirà als baixos de l’edifici.

L’adjudicació de les obres es va fer al mes de maig a l’empresa Constructora d’Aro per valor de poc més de 3 MEUR i es preveu que les obres puguin iniciar-se aquesta propera setmana, amb un càlcul aproximat d’execució de 18 mesos.

Aquesta novedosa promoció consta de 40 pisos dotacionals o tutelats, és a dir pisos de lloguer amb serveis de consergeria, vigilància, neteja i atenció a les persones. Els habitatges, que es faran a la plaça de la Pau, es destinaran a gent gran i per aquest motiu estaran dissenyats especialment per a persones amb mobilitat reduïda i sense barreres arquitectòniques.

La llista oberta per l’ajuntament ja compta amb més d’una vintena de sol·licituds. Les peticions i la consulta dels requeriments per accedir a un d’aquests habitatges es pot fer a les oficines d’atenció al públic de l’Ajuntament o a l’Espai municipal Antistiana de la Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: