Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma Cívica reclama a l’ajuntament dels Monjos una ordenança que acabi amb les males olors

Amb l’arribada de la calor, les pudors que pateixen, des de fa anys, els veïns de diferents barris i nuclis de Santa Margarida i els Monjos s’intensifiquen i causen més molèsties. Aquestes males olors, produïdes per empreses del municipi afecten especialment el nucli de La Ràpita i els barris de Cal Claramunt i Costa Dorada i en funció de com bufa el vent, també els Monjos.

La Plataforma assenyala a empreses com Affinity, Uniland o l’Alcoholera com a responsables de les males olors.

Davant de les continues queixes de la població, la Plataforma Cívica per a la Defensa de la Salut i el Medi Ambient de Santa Margarida i els Monjos demana una vegada més a l’ajuntament que, aprofitant l’inici de la nova legislatura, elabori una ordenança municipal d’olors.

 

L’objectiu, segons Mestres, és regular i acabar amb les pudors que pateix diàriament el veïnat de Santa Margarida i els Monjos.

 

A l’estiu, quan la calor és fa notar, els veïns obren les finestres i aquesta situació s’ agreuja. Per això, des de la Plataforma Cívica per a la Defensa de la Salut i el Medi Ambient demanem que l’ordenança municipal d’olors sigui prioritària en aquesta legislatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: