Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Encara es poden veure les obres del 6è Concurs de Pintura del Pilar de Vuit

El 6è concurs de pintura Caixa Penedès Ciutat de Vilafranca que organitza el Pilar de Vuit reuneix més d’un centenar d’obres a la Capella de Sant Joan.

 

El 6è concurs de pintura Caixa Penedès Ciutat de Vilafranca que organitza l’associació de vídues, jubilats i mestresses de casa el Pilar de Vuit ha comptat aquest any amb una participació similar a la de l’any passat, tot superant el centenar d’obres presentades. Fins al proper 15 de juliol es poden veure els quadres que han participat en el certamen a la Capella de Sant Joan. La presidenta de l’associació Fina Milà comentava que el jurat ho ha tingut difícil a l’hora de triar els guanyadors per la qualitat de les obres presentades. Milà destacava especialment l’alta participació dels més petits.

El concurs compta amb diferents categories, des de les infantils a les d’aficionats i professionals i la participació es manté en totes elles. El primer premi de la categoria professional, dotat amb 1.200 euros, ha estat Ernest Descals Pujol. El segon, de 300 euros, per a Satoko Takebe; i, el tercer, dotat amb 200 euros, per a Joan Pons. En la categoria d’aficionats la guanyadora ha estat Cruz Omaira Cabrera de Escobar. I el segon premi ha estat per a M. Teresa Raventós. En les categories infantils hi ha hagut tres guanyadors per a cada categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: