Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ministeri d’Economia i Hisenda ha aprovat la cessió a l’Ajuntament d’Olèrdola del local de Moja

La delegació del ministeri d’Economia i Hisenda de Barcelona ja ha rebut l’ordre de preparar la documentació administrativa necessària per a formalitzar la cessió de la propietat del local de la Societat de Moja a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Així ho posava en coneixement de l’Ajuntament la direcció general de patrimoni de l’Estat del mateix ministeri d’Hisenda, el passat 5 de juliol. En el text, a més d’informar d’aquesta ordre ministerial per a cedir aquest local incautat pel franquisme durant la Guerra Civil, també s’especifica que l’espai es destinarà a Centre Cívic-lúdic-cultural. L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, subratllava que ara només resta la preparació del document administratiu de cessió de la propietat per formalitzar el retorn de la titularitat del local al municipi, complint-se així una demanda històrica.

Josep Tort ha recordat que l’Ajuntament ja ha encarregat una memòria valorada sobre les inversions que caldria fer al local per a reformar-lo, amb la voluntat de poder presentar aquesta obra en la convocatòria de subvencions dels programes FEDER, PUOSC I Xarxa de Barcelona de la Diputació per aquest mandat. L’alcalde també assenyalava que amb la junta que pugui sorgir de la societat Sant Jaume es tractarà de les característiques que hauria de tenir aquesta reforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: