Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana es fa una campanya d’identificació i cens de gossos a Santa Margarida i els Monjos

Amb la col·laboració del Centro Veterinario C. Rincón d’Els Monjos, des d’avui i fins divendres té lloc la campanya anual d’identificació de gossos, amb una tarifa especial de 36€ per microxip.

Als Monjos, la identificació es farà al Centro Veterinario C. Rincón, a la Rambla Penyafel, totes les tardes, de 4 a 8 del vespre.

A La Ràpita, al camp de futbol, només avui de 3 a 4 de la tarda. I a Cal Rubió, al Local de la Sala, demà, de 3 a 4 de la tarda.

Un cop el gos hagi estat identificat, és obligatori censar-lo al corresponent cens municipal. Això es podrà fer gratuïtament durant la campanya a través del Centro Veterinario C. Rincón, el mateix dia de la identificació, o bé anant directament a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos portant el DNI i la cartilla sanitària del gos.

Amb tot això s’aconsegueix, entre moltes altres coses, que en cas de pèrdua o abandonament del gos es pugui localitzar el propietari abans no sigui massa tard per l’animal.

L’ordenança municipal sobre la tinença i control d’animals obliga a mantenir els animals en condicions higièniques i sanitàries adequades. En aquest sentit, durant la campanya d’identificació i cens de gossos es pot aprofitar per vacunar-los. El preu de la vacuna durant la campanya serà de 20€. És important que tots els propietaris tinguin presents aquestes obligacions ja que, en cas d’incompliment de l’ordenança, es preveu la imposició de sancions econòmiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: