Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra aquests dies la tercera edició de la Setmana de l’Enoturisme

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès organitza aquests dies la tercera edició de la Setmana de l’Enoturisme, una proposta de turisme cultural adreçada principalment als turistes que es desplacen a Vilafranca des de les platges més properes de la costa del Garraf i Costa Daurada i també des de la ciutat de Barcelona i per als vilafranquins o penedesencs que vulguin també gaudir d’aquesta iniciativa que coincidirà en aquesta ocasió amb la celebració del Vijazz Penedès.

<p align="left">Des de l&rsquo;Oficina de Turisme de Vilafranca, Viky Claver comentava que enguany havien avan&ccedil;at les dates per tal de coincidir amb la celebració del Vijazz Pened&egrave;s.

&nbsp;

Fins a l&rsquo;1 de juliol les empreses de Vilafranca adherides a les Rutes del Vi i del Cava de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s formaran part de les propostes que combinen les visites culturals i la possibilitat de con&egrave;ixer els nuclis de producció de vi i cava de la vila. Una de les turistes que aquests dies visitava la vila, la Júlia Alessi, explicava que tot i que no coneixia encara la proposta, si tenien inter&egrave;s en visitar les bodegues de la comarca.

&nbsp;

Amb la celebració d&rsquo;aquesta 3&ordf; Setmana de l&rsquo;Enoturisme i de la gran festa que representa el Vijazz es pret&eacute;n establir una estrat&egrave;gia de din&agrave;mica promocional en el conjunt de l&rsquo;oferta turística de Vilafranca amb l&rsquo;objectiu de que el turisme que arribi a la ciutat pugui gaudir d&rsquo;una oferta de turisme cultural variada i complerta i en la que di&agrave;riament hi hagi la possibilitat d&rsquo;incloure visites als cellers i caves locals sense necessitat de tenir concertada la visita i en aquest cas gaudir d&rsquo;una oferta musical de jazz a l&rsquo;entorn del vi sense precedents al nostre país.

Per a Informació i reserves de les visites guiades cal adre&ccedil;ar-se a l&rsquo;Oficina Municipal de Turisme al baixos de la Casa de la Vila, al tel&egrave;fon 93 818 12 54 o al web <a href="http://www.turismevilafranca.com/">www.turismevilafranca.com</a>. Així mateix el Patronat de Comer&ccedil; i Turisme disposar&agrave; tamb&eacute; d&rsquo;un estand d&rsquo;informació a la Rambla de Sant Francesc durant la celebració del Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: