Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quimi Portet, Quico Pi de la Serra i Miquel Gil actuaran al Calima, del 5 al 14 de juliol

La quarta edició del Festival de Músiques de Vilafranca manté com a escenari de referència el pati de l’institut Milà i Fontanals per als 9 espectacles de pagament, però incorpora nous espais com el Parc Tívoli.

A diferència de l’any passat, no hi ha cap concert de gran format i incorpora com a novetats una Fira del Disc, 3 concerts del cicle Diversions de La Caixa i recupera el cinema a la fresca.

Al llarg de 9 dies, el Calima oferirà concerts de Quico Pi de la Serra i Quimi Portet, que presentaran els seus nous treballs, Miquel Gil, fundador del grup valencià Al tall, amb l’Orquestra Àrab de Barcelona, l’argentí Marcelo Mercadante o el grup flamenc Las Migas.

El cicle Diversions, que es farà al Tívoli, portarà la percussió africana de Djokoto, la música gitana de Romaní Chavé i la salsa brasilera de Mangueá.

El Calima també surt al carrer amb dos espectacles itinerants, a càrrec de La Banda del Surdo i el grup de rumba Sota Zero, que sortiran del Milà i aniran fins a les festes dels barris Molí d’en Rovira i Sant Julià.

Amb l’objectiu d’arribar arreu, el Calima estrena un web que a partir del dimarts vinent ja permetrà accedir a tota la informació i descarregar música i vídeos.

El regidor de Cultura en funcions, Joan Ríos, destacava aquesta eina en la presentació del Calima, realitzada ahir al migdia.

 

La quarta edició del Festival de Músiques de Vilafranca manté l’Off Calima amb un taller d’estiu i una mostra de música i danses tradicionals.

Altres participants del Calima són Cabo San Roque, Facto Delafé y Las Flores Azules, Tactequeté i els vilafranquins Mazatecos que presenten nou espectacle.

El regidor de Cultura, Joan Ríos, destaca els 6.700 espectadors de l’any passat i afirma que progressivament el festival s’estén més enllà de la nostra comarca.

 

Una altre de les novetats del Calima, que compta amb un pressupost de més de 77 mil euros, és un descompte del 50% per als joves menors de 29 anys. També hi haurà la possibilitat de comprar abonaments 3×2.

La quarta edició del Calima arrencarà el dia 5 de juliol amb Cabo San Roque.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: