Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté dos presumptes autors de delictes de violència de gènere

La Policia Local de Vilafranca ha fet en els darrers dos dies dues noves detencions per presumptes delicte de violència de gènere, que se sumen a la que ja es va fer la setmana passada.

<p align="left">La primera detenció va tenir lloc dimarts passades les 4 de la tarda quan una conductora va informar una patrulla de la Policia Local que es trobava a l&rsquo;avinguda de Tarragona que un home estava agredint una dona a l&rsquo;avinguda de Barcelona, a l&rsquo;al&ccedil;ada del pont del Carril. La patrulla es va adre&ccedil;ar immediatament al lloc dels fets on va trobar un grup de persones que estaven atenent una dona i un altre grup que iniciava la persecució del presumpte agressor. Mentre un dels agents es dirigia a atendre la víctima, l&rsquo;altre agents va iniciar la persecució de l&rsquo;home, que finalment va ser enxampat a l&rsquo;interior d&rsquo;una nau a carrer Melió. Arran de les manifestacions de diferents testimonis presencials i la confirmació que les dues persones implicades eren parella, l&rsquo;home va quedar detingut per un presumpte delicte de viol&egrave;ncia de g&egrave;nere. Segons sembla la parella es trobava de pas per Vilafranca i anava amb tren en direcció a Tarragona, on tenien intenció d&rsquo;anar a viure. La dona, que va manifestar que no era la primera vegada que era agredida i que fins i tot havia rebut agressions sexuals per part de la seva parella, va ser traslladada a l&rsquo;Hospital i atesa al servei d&rsquo;urg&egrave;ncies de diverses contusions al coll i als bra&ccedil;os. L&rsquo;home va ser traslladat a la caserna de la Gu&agrave;rdia Civil per tal de formalitzar la denúncia pertinent.

&nbsp;

L&rsquo;altra detenció es va produir dimecres a les 3 de la tarda despr&eacute;s que la Policia Local reb&eacute;s una trucada de l&rsquo;Oficina d&rsquo;Assist&egrave;ncia a la Víctima del Departament de Justícia, a Barcelona, informant que havien rebut una trucada d&rsquo;una dona de Vilafranca, molt nerviosa i espantada, explicant que havia estat agredida i amena&ccedil;ada pel seu company sentimental. Traslladada una patrulla al domicili indicat, va obrir la porta una dona amb diversos hematomes visibles que va manifestar que la seva parella, amb qui feia nou anys que convivia i que en aquell moment es trobava fora del domicili, l&rsquo;agredia físicament de forma habitual i que la nit anterior l&rsquo;avia colpejat amb un pal i amena&ccedil;at amb un cúter. Davant d&rsquo;aquestes manifestacions i amb el seu consentiment, la dona va ser acompanyada pels agents a l&rsquo;ambulatori per tal de rebre un reconeixement m&egrave;dic i posteriorment va ser acompanyada tamb&eacute; a presentar denúncia a la Gu&agrave;rdia Civil. La parella de la dona va ser detingut poc despr&eacute;s, en tornar a casa seva, pels agents de la Policia Local i traslladat a les depend&egrave;ncies policials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: