Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma Cívica retreu al PSC que es pengi la medalla de la retirada dels residus d’AGMA

La Plataforma ha editat el butlletí número 6, que ha repartit aquest mes de maig, amb el títol La veritable història d’una lluita llarga i constant on vol deixar clar el procés que s’ha seguit en la retirada dels residus alumínics perillosos de l’antiga empresa AGMA, als Monjos.

En el butlletí posen de manifest la persistència de l’ajuntament dels Monjos (governat amb majoria per el PSC) en el soterrament dels residus d’AGMA i la lluita constant de la Plataforma per evitar-ho. Després d’un llarg procés, finalment la Plataforma Cívica va aconseguir que es retiressin els residus perillosos de l’empresa AGMA.

La Plataforma Cívica afirma que l’hipocresia i la manca de transparència envaeix el grup del PSC a l’ajuntament de Monjos, ja que després del seu error volen fer creure a tota la població que ells han estat els qui han fet la feina. La Plataforma conclou que no serveix de res penjar-se medalles i menys sense mereixe-les i recorda que, des del novembre passat, ha sol.licitat en tres instàncies una reunió amb la regidoria de Medi Ambient per parlar de la requalificació dels terrenys d’AGMA a zona rústica, sense obtenir cap resposta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: