Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 18 de juliol és a exposició pública a Gelida el projecte d’accés sud de l’autopista

El ministeri de Foment ha tramés a l’ajuntament de Gelida el projecte de traçat per a la remodelació de l’enllaç de Gelida i la implantació d’un sistema de peatge tancat a l’AP-7 entre Martorell i Vilaseca/Salou i que ja va ser aprovat provisionalment per la direcció general de carreteres el 9 de maig.

De fet, l’alcalde en funcions de Gelida, Miquel Carrillo ha comentat a la nostra emissora que el projecte ja estava pactat amb el ministeri, i que les previsions son que les obres puguin iniciar-se el 2008 i entrar en funcionament el 2009.

 

Carrillo comentava sentir-se satisfet del resultat del projecte i d’haver aconseguit que l’any passat es desbloquegés la situació. Amb el nou projecte, a banda d’aconseguir que Gelida tingui finalment entrada i sortida de l’autopista a la banda de Vilafranca i Tarragona; es produirà un canvi en el sistema de peatges des de Martorell fins a Vilaseca/Salou. HI haurà casetes de peatge a totes les sortides i a Martorell es lliurarà un tiquet per tal d’acabar pagant per quilometratge realitzat. Una qüestió que des de Gelida consideren positiva

Carrillo apuntava que amb aquesta acció es milloraran les comunicacions viàries a la comarca i es posarà fi a un deute històric amb Gelida i la comarca.

El projecte serà doncs a informació pública fins el 18 de juliol a l’Ajuntament de Gelida, per tal que tothom el pugui consultar i presentar-hi al·legacions si cal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: