Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns desallotjats als Monjos han tornat a casa seva

Els veïns que dissabte van ser desallotjats dels seus habitatges a l’avinguda de Catalunya van tornar dimarts a la tarda a casa seva. L’Ajuntament esperava l’informe tècnic de l’arquitecte i de l’aparellador, responsables de les obres que s’estan duent a terme en un edifici particular situat al número 31 de l’avinguda de Catalunya que garantís l’estabilitat dels habitatges del costat.

Finalment l’informe va arribar dimarts al migdia i va rebre el vist i plau dels tècnics municipals, per la qual cosa es va autoritzar el retorn dels veïns a casa seva.

La decisió de desallotjar els veïns es va prendre dissabte després d’una inspecció dels tècnics municipals, que havien rebut la denúncia d’una veïna perquè els treballs havien provocat un forat a la paret de casa seva.

Malgrat que, de forma imminent, aquest fet no suposava cap perill d’esfondrament, l’Ajuntament va determinar que per seguretat es reallotgés les dues famílies dels habitatges del costat, en cases de familiars o en els establiments hotelers del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: