Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha aprovat el text refós del POUM, el darrer tràmit per donar llum verda al nou Pla General

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, en la darrera sessió ordinària d’aquest mandat, ha aprovat el text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’acord, pres amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola, ERC i PSC i el vot en contra de PP i CiU, suposa l’aprovació definitiva del POUM després d’incorporar al nou pla general les rectificacions indicades per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona.

L’alcalde, Josep Tort, ha exposat que en el planejament s’han introduït les dues rotondes que regularan el trànsit a la N-340 al seu pas per Sant Pere Molanta, també les entrades i sortides al polígon, la millor definició en els planells de Can Torres i Viladellops i rectificacions puntuals a Moja.

A pregunta de CiU, també ha exposat que la rotonda que es preveia per regular l’accés a Can Torres i el barri de Rectoria ha estat desplaçada per Urbanisme i l’Ajuntament espera fer-la amb els ingressos que s’obtinguin del conveni d’ampliació de la bòbila, contemplat en el mateix POUM.

Un altre dels acords importants del ple va ser l’aprovació, per unanimitat, d’una modificació de pressupost, per valor de 82 mil euros, que inclou la integració paisatgística de la zona dels tres pins de Moja i la plantació d’arbrat a Vila Maimona, a Sant Pere Molanta.

El ple, també amb el vot de tots els grups, va aprovar la renovació del conveni entre la Diputació i l’ADF sobre la prevenció d’incendis durant la campanya d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: