Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

LA JERC presenta les polítiques globals de joventut que ofereixen per la comarca

Els candidats de la JERC de cara a les properes eleccions municipals, presentaven les polítiques de joventut que ERC defensarà en els diferents municipis de la comarca on tingui representació. Pol Pagès, portaveu de JERC a la comarca i cap de llista a Sant Quintí; Toni Jover número 3 a Vilafranca i Isaac Pedrola, número 6 a Sant Sadurní han estat els encarregats de presentar aquestes propostes fetes de la Joventut d’ERC i que han estat incorporades als diferents programes.

A nivell global els joves d’esquerra destacaven la seva voluntat de crear oficines d’emancipació juvenil als municipis, i fits i tot donar aquest nom a les regidories de joventut, i apuntaven també la necessitat de desenvolupar i impulsar on no n’hi hagi, Plans locals de Joventut. EN aquest sentit, el candidat a Vilafranca, Toni Jover, comentava que fins ara s’ha fet una feina important, però que cal ser més agosarats en les polítiques de joventut. Parlava concretament de l’equipament de Cal Berger, que s’ha de saber aprofitar; i apostar també per crear el Consell Locals de Joventut.

Des de la JERC proposen també que els joves tinguin l’opció de poder co-gestionar els equipaments destinats a ells, per tal de poder conèixer com funcionen i el que costen els serveis a la joventut.

D’altra banda els joves d’ERC apuntaven que l’habitatge és un dels temes estrelles i dels que tothom en parla; i que s’ha d’acomplir la quota d’habitatge protegit que marca la llei i posar a servei dels joves i propietaris una borsa d’habitatge jove que faciliti el contacte entre ells per facilitar també l’accés a aquest tipus d’habitatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: