Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cinquena edició del Subirats en Flor incorpora la Festa de la Primavera

Al llarg de demà, tots els subiratencs que ho vulguin rebran del Patronat de Turisme un lot de flors perquè el posin a la seva façana i així, col·laborin a embellir el municipi.

Les flors es podran recollir entre les 11 i la 1 del migdia, quan començarà l’acte institucional que aquest any compta amb el president de l’Observatori del Paisatge, Joan Nogué, i el president del Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, Josep Vizcarro.

Entre tots els que guarneixin les seves façanes es premiarà el millor amb un cap de setmana a un poble amb encant de Catalunya. D’altra banda, també es premia al viticultor que millor contribueix al manteniment dels camins inclosos a les Rutes Vitivinícoles del municipi.

El vicepresident del Patronat, Pere Guilera, explica que la iniciativa ha batut rècord i enguany repartiran flors al 75% de les famílies de Subirats.

 

Aquest any, el Patronat de Turisme de Subirats incorpora la Festa de la Primavera, que tot seguint un missatge de conservació i valoració del patrimoni del municipi, oferirà tot un seguit d’activitats a Sant Pau d’Ordal i a Lavern.

Així, a partir de les 10 del matí, trobareu des d’activitats infantils a un taller de ceràmica, passant per una mostra d’artesania i productes, l’actuació dels gegants de Lavern i Ordal o activitats a caves i cellers. A més, els restaurants ofereixen Menús de Primavera, elaborats amb productes típics de la terra.

La Festa de la Primavera rep el recolzament d’entitats com la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Associació Catalana de Residus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: