Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació a les I Jornades d’educació en el lleure de Santa Margarida i els Monjos

El servei d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va organitzar aquest passat cap de setmana les I Jornades d’Educació en el Lleure. La proposta, que va tenir una excel·lent resposta de públic, estava adreçada a tots els infants i les seves famílies per tal de crear sensibilitats envers aquest tipus d’educació i per tant donar a conèixer els valors de convivència associats al temps de lleure.

Els actes van començar divendres a la Masia Mas Catarro amb un espectacle infantil a càrrec del Mag Fèlix i la inauguració oficial de l’exposició de la història del moviment d’educació en el lleure al municipi que inloïa també la projecció d’un audiovisual sobre les escoles d’estiu, colònies i l‘esplai al municipi.

L’endemà dissabte les Jornades van començar a dos quarts de deu del matí amb una bicicletada – gimcana – teatralitzada que va portar als participants a fer una ruta pel municipi amb personatges de ficció. La sortida es va fer des de la Masia Mas Catarro en direcció al camp d’aviació i el refugi de la Guerra Civil situat davant de la Masia del Serral on els participants van poder seguir les pistes d’un escriptor que els va conduir fins el Castell de Penyafort on es va arribar al final del joc amb efectes especials de llum, so i escenografia i la presència d’un antic aviador. A la tarda es van dur a terme nous tallers i jocs tradicionals, amb xocolatada i cançons en rotllana a la Masia Mas Catarro.

 

La Jornada va cloure les seves activitats el mateix dissabte a dos quarts d’onze de la nit amb un espectacle de circ a càrrec dels Pannetone Brothers i el clown Pep Ayora, inclòs dins la programació del CelObert, que va comptar amb uns 150 assistents. Per acabar es va dur a terme un joc de nit per adults i infants al Parc urbà del Foix situat just al costat de la Masia Mas Catarro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: