Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 300 infants que participin al Casal d’Estiu podran triar entre el Baltà Elias i el Mas i Perera

Aquesta és la novetat més destacada del Casal d’Estiu 2007, que se celebrarà del 2 al 27 de juliol. A diferència d’altres edicions, no s’anirà a una escola o a l’altra en funció de l’edat, sinó que a les dues escoles hi haurà grup de grans, mitjans i petits.

La responsable del Pla per la Infància, Montse Albet, explica que aquest canvi respon a una demanda dels pares amb fills de diferent edat.

El Casal d’Estiu, que està coordinat pel Pla d’Infància de l’Ajuntament de Vilafranca, se celebrarà simultàniament a les escoles públiques Baltà Elias, al barri de Sant Julià, i Mas i Perera, a l’Espirall, de 9 del matí a les 2 del migdia. En total, hi ha una oferta de 300 places per a infants empadronats a Vilafranca, de 3 a 13 anys.

Les preinscripcions han començat avui i finalitzen dimarts vinent, però no cal fer cua perquè seran tractades igual tant les inscripcions fetes el primer dia, com les de l’últim dia del termini establert. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es farà un sorteig.

La preinscripció es pot fer anant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, i també per Internet, a través de la plana web www.vilafranca.cat.

L’altre novetat destacada és que a l’escola Mas i Perera s’ofereix un servei de menjador, organitzat per l’AMPA. De tota manera, Albet explica que està supeditat a la demanda que generi.

El Casal d’Estiu és una proposta de lleure educativa i lúdica que inclou tallers de manualitats, jocs de grup, jocs d’aigua, jocs matrius, racons pels més petits, aprendre cançons, sortides per la vila, esports, piscina un parell de dies a la setmana i excursions.

Com en anteriors edicions, hi ha la possibilitat d’inscriure’s les quatre setmanes senceres, la primera quinzena (del 2 al 13 de juliol) o per setmanes, del 16 al 20 de juliol o del 23 al 27 de juliol.

La setmana vinent es publicaran els llistats d’admesos a la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: