Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EL PSC presenta a Vilafranca locals de campanya als barris, i les propostes sobre comerç

Aquesta tarda el PSC de Vilafranca ha presentat els seus locals de campanya, concretament quatre, que han obert a diversos barris, per tal de poder acostar més el missatge del partit a totes les zones de la vila. El candidat Marcel Esteve apuntava acompanyat de membres de la candidatura, que és una pràctica que el PSC ja ha fet en d’altres eleccions, i que serveix per poder ser més propers als ciutadans.

A banda d’aquest del centre, a la plaça Vall de Castell, n’hi ha un altre en funcionament al barri de l’Espirall, al carrer Gelida; el seu nou local del Poble Nou i l’antic local del carrer General Cortijo.

A banda de presentar el local, els membres de la candidatura del PSC van aprofitar per presentar les seves línies de programa pel que te a veure amb propostes per el centre de la vila i per el comerç en general. Així, Marcel Esteve apuntava que s’ha de tirar endavant en els propers anys projectes importants que han de permetre fer un canvi en el centre de la vila tant pel que fa a la mobilitat de vianants i vehicles, com a la implantació comercial i també a la recuperació d’edificis per a habitatges.

 

El cap de llista del PSC va recordar també que en aquest àmbit calia recordar una aposta important que s’ha de fer per dotar de més places d’aparcament al centre, i que serà l’aparcament soterrat de la Rambla de Sant Francesc.

 

Per altra banda, Xavier Lecegui va apuntar també que una aposta important ha de ser acabar de tancar el centre de la vila per tal que els vianants tinguin prioritat sobre els vehicles, i que per tant s’ha de completar la illa de vianants. Una altra de les qüestions importants que s’han de completar és el desenvolupament del Pla d’Orientació per els Espais Comercials, el POEC, que l’ajuntament ja ha aprovat aquest mandat.

 

La intenció del PSC seria afavorir que tots els barris tinguin la seva associació de comerciants, sense oblidar contemplar i treballar la vila com un global comercial partint de les necessitats dels mateixos barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: