Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Rotary Vilafranca va lliurar ahir els premis al millor professional per la seva trajectòria

El lliurament es va fer ahir al vespre a Vilafranca, i va comptar amb la presència de Mossèn Ferran Bueno, que és qui va ser reconegut com a millor professional de l’any per la seva trajectòria, i de les tres noies que enguany han estat les millors estudiants dels centres de secundària de la vila.

<p align="left">Moss&egrave;n Ferran Bueno va ser reconegut per el Rotary Vilafranca per la seva traject&ograve;ria a la vila des del 1961 en que va arribar a la parr&ograve;quia de Santa Maria. All&agrave; hi va ser fins el 1967; i en aquests moments est&agrave; de capell&agrave; al Molí d&rsquo;en Rovira i de rector a dues parr&ograve;quies de Castellví de la Marca. Ell mateix es mostrava agra&iuml;t per aquesta distinció, tot i que remarcava que el premi era no nom&eacute;s per a ell sinó per tota la gent que ha fet feina a la vila des de la parr&ograve;quia.

<p align="left">&nbsp;

El president del Rotary Club Vilafranca, Josep Ramon Rodríguez, comentava que es feia tamb&eacute; el lliurament als 3 millors estudiants de secund&agrave;ria dels centres de la vila, que en aquesta ocasió han estat tres noies. Els premis son estades en diferents pa&iuml;sos europeus per conviure amb famílies locals i con&egrave;ixer altres realitats. &nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El primer premi va ser per Maria Vall&egrave;s, de l&rsquo;escola Montagut, que tindr&agrave; una estada en un camp d&rsquo;estiu a Holanda; el segon va ser per Aina Giralt, de l&rsquo;IES Eugeni d&rsquo;Ors, amb una estada d&rsquo;estiu a Gr&egrave;cia; i la tercera per Núria Casacoberta amb una estada en un camp d&rsquo;estiu a Finl&agrave;ndia.

<p align="left">El lliurament de premis es va fer ahir al vespre a l&rsquo;Hotel Pere III, i va comptar amb l&rsquo;assist&egrave;ncia de membres del Rotary Club de Vilafranca i familiars i amics de les persones premiades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: