Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans proposa ampliar i potenciar el transport públic urbà a Vilafranca per agilitar el trànsit

El cap de llista de Ciutadans-Partido de la Ciudadania, José Antonio Domínguez, ha presentat les propostes que fa la seva formació pel que te a veure a transport i mobilitat.

Entre les diferents aportacions que fa Ciutadans, Domínguez destacava que volen apostar decididament per potenciar el transport púbic urbà a la vila, incrementant número de vehicles i línies per donar més i millor servei als ciutadans.

 

A més d’aquesta qüestió, Ciutadans proposen acabar de fer les vies de circumval·lació de Vilafranca, que permetin que els vehicles que vene de les zones d’Igualada, Sant Sadurní, Les Cabanyes, Sant Martí i La Múnia, no hagin d’entrar dins del casc urbà de Vilafranca per anar cap a Barcelona, Tarragona o Vilanova. Aquesta mesura hauria d’anar sumada al desdoblament de la C-15; ampliar i millorar els aparcament disuassoris a les entrades de la vila; el desdoblament de la N-340 i la gratuïtat de l’AP-7.  

Pel que fa al ferrocarril, demanen l’ampliació de les freqüències de pas per Vilafranca, i també que els caps de setmana el servei s’ampliï per facilitar aquest mitjà de transport per acostar-se a Barcelona o Tarragona. Aposten també per la construcció del tren orbital que passant per Vilafranca serviria per unir Igualada i Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: